ja ju? zag?sowa?am kto? wie ile ogólnie osób z polski zag?osowa?o? bo tam podaj? z jakich miast zag?osowali, je?eli zag?osowa?o ponad 50 osób chyba. Jest tu troch? ludzi na tym forum, wi?c fajnie jakby ka?dy zag?osowa? .
Pomógł: w oczyszczeniu Album: Try This Teledysk: Sober Piosenka: Don't Let Me Get Me
Wiek: 20 Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 2360 Skąd: Wiedeń / Świdnica
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 18:11
Rowniez zaglosowalem , bo jakze by inaczej ciekawe czy jedna osoba moze glosowac kilka razy.
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 18:13
Majszel napisał/a:
ciekawe czy jedna osoba moze glosowac kilka razy.
chyba mo?e, bo wczesniej musia?am podac maila itp, a teraz jak wchodze na strone to tylko mam "go" i jedziemy
_________________ Pralka 1991-2069.
Wyprodukowano na terenie dauniarni.
emdzej&buga designe, wszelkie prawa zastrzeone. Wszyscy wiedzą że coś się nie da zrobić, i wtedy pojawia się ten jeden który nie wie, że się nie da i on właśnie to coś robi...
Pomógł: w osiągnieciu równowagi duchowej Album: zależy od humoru Teledysk: Sober Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 11 Lis 2008 Posty: 2249 Skąd: z tęczy końca... kd
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 18:20
Cytat:
po co im ten email?
zeby jakby co to Cie namierzy? xD
a tan na serio to nie wiem, mo?e wiesz tak w celach etyki xD
emdzej&buga designe, wszelkie prawa zastrzeone. Wszyscy wiedzą że coś się nie da zrobić, i wtedy pojawia się ten jeden który nie wie, że się nie da i on właśnie to coś robi...
Pomógł: w osiągnieciu równowagi duchowej Album: zależy od humoru Teledysk: Sober Pomogła: 3 razy Wiek: 19 Dołączyła: 11 Lis 2008 Posty: 2249 Skąd: z tęczy końca... kd
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 18:43
ja tez stolice wybra?am xD
Pomógł: w oczyszczeniu Album: Try This Teledysk: Sober Piosenka: Don't Let Me Get Me
Wiek: 20 Dołączył: 19 Wrz 2008 Posty: 2360 Skąd: Wiedeń / Świdnica
Wysłany: Czw 09 Kwi, 2009 18:47
A mi od poczatku wawa wyskakuje , nie wiem gdzie to sie wpisuje ale Wawa to chyba jedyne miejce gdzie P!nk mogla by przyjechac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum